Sport

A Sportkarácsony alkalmából Pest megye amatőr és professzionális sportolói vehettek át elismeréseket a Megyeházán.

Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a megye legjobb sportolóit. Beszédében úgy fogalmazott, hogy „a sportoló azt a hitet, azt az ígéretet ajándékozza a többi embernek, hogy neki is sikerülhet, neki is érdemes küzdeni, mert tartson bármilyen hosszú ideig a várakozás, a felkészülés, mindig megéri.” Mint mondta, ennek a közösségnek nem az számít, hogy ki a profi és ki az amatőr sportoló. Csak az számít, hogy sportolóként ki, milyen teljesítményt mutatott fel.

„Ettől az érzéstől az egész közösség válik jobbá, erősebbé, mert összeköti a közös erőfeszítés, a közös siker” –zárta beszédét a megye elnöke.

A díjakat Németh Miklós olimpiai bajnok, és Balogh Gábor olimpiai ezüstérmes, világbajnok sportolóink adták át.

PEST MEGYE KÖZGYŰLÉSE és a PEST MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG középiskolás korosztályban AZ ÉV LEGEREDMÉNYESEBB PEST MEGYEI iskolája

III. DÍJ elismerésben részesítette a GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUMOT.
A Diákolimpián hét sportágban indultak, kézilabdában, kosárlabdában, labdarúgásban, úszásban, duatlonban, atlétikában, röplabdában. Legeredményesebben az országos döntőn atlétikában szerepeltek.
Az iskola igazgatója: Fábián Bertalan
Testnevelői: Pásztorné Bilincsi Erika , Gőz Tibor és Tokai Norbert.

kozepiskolak

Szakál Alex ismét  Pest megye bajnoka asztaliteniszben!

 

Asztalitenisz megyei diákolimpia döntőt szerveztek Nagykőrösön december 12-én. Iskolánkat a VI. korcsoportban Szakál Alex és Szegedi Gergely 12. b osztályos tanulók képviselték. A népes mezőnyt maga mögé utasítva 2014 után ismét Szakál Alex szerezte meg az első helyet .

Gratulálunk Alexnek és sok sikert kívánunk az országos döntőben!

IMAG1666

 

 

Fair Play Cup, Gödöllő

 

Jól vették az idei első akadályt csapataink az amatőr labdarúgó tornán. 100% -os teljesítmény a TIG DSE csapatainál. A lányok 11 gólig jutottak, míg a fiúk 8 gólig, ellenben egyet sem kaptak. Csak így tovább! Folytatás tavasszal. Hajrá TIG!!!

A lány csapat tagjai: Bihari Rita, Bori Boróka, Bucsai Dóra, Jászai Vanda, Kovács Veronika, Laczkó Daniella, Podonyi Boglárka, Seregi Dominika, Slézinger Lili, Szelecki Dorka, Várkonyi Dóra Testnevelő: Tokai Norbert

Eredmények:

TIG DSE Lány – CEAS Gödöllő 5-0

TIG DSE Lány – Gödöllő Madách 6-0

A fiú csapat tagjai: Borhy Botond, Endrédi Richárd, Gyetván Péter, Horváth Gábor, Jancsó András, Kosós Péter, Kovács Bálint Artur, Medvegy Roland, Morvai Milán, Nagy Barnabás, Szakmáry Nándor Testnevelő: Tokai Norbert

Eredmények:

TIG DSE – Madách 1 4-0

TIG DSE – Fóti Farkasok 3-0

TIG DSE – Idegenben jó az X is 1-0

TIG FPCTIG FPC 3TIG FPC 2

Written by