Versenyek, eredmények

Az utóbbi hetekben iskolánk tanulói számos különböző, helyi és nagy nemzetközi  versenyen vettek részt, és értek el sikereket. Gratulálunk a tanulóknak és felkészítő tanáraiknak, edzőiknek!

Az ausztriai Murauban rendezett XXIII. Fundango Snowboard Országos Bajnokságon Hrustinszki Tamás (9. c) négy számban (alpin szlalom, paralell óriás műlesiklás, boarder cross és slope style) is aranyérmet szerzett.

Tomisnowboard

DSC01721

 

A Székesfehérvárott rendezett Orka nemzetközi szinkronúszó versenyen hat ország 24 csapata, több mint 600 versenyző vett részt. Iskolánk tanulója Varga Virág második helyet szerzett, Varga Kata harmadik lett.

szinronuszo

A Tiszán innen Dunán túl országos népdaléneklési versenyen Malárik Ágnes arany minősítést szerzett.

malarikagi

A Nemes Tihamér Országos Informatikai Verseny programozói kategóriájának döntőjében Hontvári Attila a 18. helyen végzett. Felkészítő tanára: Pásztorné Petrétei Noémi

NTP-TV-13-0030_02
2015. március 21-én, egy nappal Ovidius születésnapja után került sor Szegeden a Horváth István Károly Ókortudományi és Latin Nyelvi Verseny döntőjére. A megnyitón üdvözölte a versenyzőket és kísérőiket Dr. Horváth István Károlyné történész, Prof. Dr. Szajbély Mihály, a Bölcsészettudományi Kar Dékánja valamint Dr. Tar Ibolya, nyugalmazott tanszékvezető.

A verseny végén Nagyillés János tanszékvezető osztotta ki az emléklapokat és okleveleket valamint a Lázár István tanár úr által biztosított díjakat. Gratulálunk a 6. helyezett Utassy Katának, és felkészítő tanárainak: Vargáné Balogh Katalin, Heltai Miklós, Ullrich Balázs. Jövőre ugyanitt és (körülbelül) ugyanekkor! Szeged visszavárja a versenyzőket!

utassykata

Isaszegen a Damjanich János Általános Iskolában rendezték meg a Forogjon az észkerék Logikai és Matematikaversenyt, ahol TIGrisek nevű csapatunk (Farkas András, Keindl Jakab, Kelemen Dániel, Kovács Barnabás) I. helyezést ért el. Felkészítő tanáruk: Törökné dr. Bodzsár Mária

verseny

 

Written by